Registreer je hier

Het laatste nieuws

Nieuwsberichten

START VERKOOP: 5 SEPTEMBER

Op donderdag 5 september tussen 19.00 – 20.30 uur zal de Start verkoop van Praal Esse Zoom plaatsvinden in Leefgoed de Olifant (Groenendijk 325, Nieuwerkerk a/d IJssel). Tijdens dit evenement zijn er makelaars en ontwikkelaars aanwezig om het woningbouwproject Praal toe te lichten. Daarnaast zijn ook de hypotheekspecialisten van NEXTHome aanwezig voor vragen over uw hypotheek. 

5 september 19.00 – 20.30 uur
Leefgoed de Olifa
nt (bij restaurant en theehuis De Dames) 
Groenendijk 325, Nieuwerkerk a/d IJssel
Aanmelden kan via Facebook 
(niet verplicht)

Reserveer een woning
Om meer zekerheid te krijgen over een woning in Praal Esse Zoom is het verstandig een Kennismakingsgesprek bij NEXTHome aan te vragen. Met dit gesprek heb je de mogelijkheid om Voorrangskandidaat te worden of een reservering te nemen op de woning van jouw keuze. Vul in je account het formulier ‘Voorrangskandidaat’ online in en vraag zo het Kennismakingsgesprek aan met hypotheekspecialist NEXTHome.

Vragen?
Belangrijke informatie over het verkoopproces is terug te lezen in het aankoopproces. Op de website is een lijst met antwoorden opgenomen van de meest gestelde vragen over het project.

Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan contact op door te bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl).

 

De Pre-sale is succesvol gestart

Sinds 15 juni 2019 is de Pre-sale van start gegaan. Sindsdien zijn de VON-prijzen aangekondigd en is er verkoopdocumentatie uitgereikt. De verkoopdocumentatie die toen is uitgereikt is nu ook online bij Downloads te vinden. Hier ziet u Pre-sale brochure, de prijslijst, de keuzelijst, het aankoopproces, een FAQ, showroom brochures en technische omschrijvingen.

Reserveer een woning
Sinds de Pre-sale is het daarnaast mogelijk om Kennismakingsgesprek aan te vragen met NEXTHome (nieuwbouwhypotheekspecialiast). Na afloop van het gesprek bij NEXTHome kun je als koper de keuze maken:

  1. Je kunt of wilt niet verder met de woning.
  2. Je wordt voorrangskandidaat. Bij de woningtoewijzing na Start verkoop heb je voorrang op kandidaten zonder voorrang.
  3. Je neemt een reservering op de woning van je keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor de reservering: €3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat).

Mocht je graag het Kennismakingsgesprek aangaan, dan kun je in jouw account het formulier 'Voorrangskandidaat' invullen. Na het volledig invullen van het formulier kun je het formulier verzenden. Als je dat hebt gedaan, dan zal NEXTHome contact met je opzoeken.

Er zijn al meerdere reserveringen geplaatst, hiermee zijn deze woningen dus niet meer beschikbaar.

Heb je vragen over Praal of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). Mogelijk staat je vraag bij de veelgestelde vragen.

Ontdek je maandlast

De woningen in Praal zijn energieneutraal en gasloos. Uiteraard heeft dit ook effect op je energierekening. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast

PRE-SALE: 15 JUNI

De Pre-sale wordt afgetrapt met de lancering bij Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Van 11.00 tot 13.00 uur is het verkoopteam van Dura Vermeer aanwezig om geïnteresseerden te informeren en te voorzien van alle beschikbare verkoopinformatie. Tijdens de Pre-sale (15 juni) hebben belangstellenden twee extra mogelijkheden naast de normale registratie: 
1. Belangstellenden kunnen zich registreren
2. Belangstellenden kunnen zich inschrijven als voorrangskandidaat (vanaf 15 juni tijdens het Pre-sale event*) 
3. Belangstellenden kunnen één van de woningen reserveren (vanaf 15 juni tijdens het Pre-sale event*)

* Vanaf 17 juni 09.00 uur kunnen belangstellenden zich ook digitaal inschrijven als voorrangskandidaat of een woning reserveren. 

Het volledig uitgeschreven proces volgt binnenkort. Registreer je om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. 

Save the date:
Datum: 15 juni 2019
Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur
Locatie: Leefgoed de Olifant (bij restaurant en theehuis De Dames) Groenendijk 325, Nieuwerkerk aan den IJssel

Afhankelijk van de belangstelling tijdens de Pre-sale periode wordt de verkoop medio augustus 2019 gepland.

Bekijk klantreis

onze
makelaars

Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
010 450 1177


Van der Panne Makelaardij
0180 33 2222


registreer je

registreren
Praal Essezoom Instagram Praal Essezoom Facebook

bekijk de Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen