De Pre-sale is succesvol gestart

Sinds 15 juni 2019 is de Pre-sale van start gegaan. Sindsdien zijn de VON-prijzen aangekondigd en is er verkoopdocumentatie uitgereikt. De verkoopdocumentatie die toen is uitgereikt is nu ook online bij Downloads te vinden. Hier ziet u Pre-sale brochure, de prijslijst, de keuzelijst, het aankoopproces, een FAQ, showroom brochures en technische omschrijvingen.

Reserveer een woning
Sinds de Pre-sale is het daarnaast mogelijk om Kennismakingsgesprek aan te vragen met NEXTHome (nieuwbouwhypotheekspecialiast). Na afloop van het gesprek bij NEXTHome kun je als koper de keuze maken:

  1. Je kunt of wilt niet verder met de woning.
  2. Je wordt voorrangskandidaat. Bij de woningtoewijzing na Start verkoop heb je voorrang op kandidaten zonder voorrang.
  3. Je neemt een reservering op de woning van je keuze door middel van een reserveringsovereenkomst. Kosten voor de reservering: €3.500,- (alleen mogelijk als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat).

Mocht je graag het Kennismakingsgesprek aangaan, dan kun je in jouw account het formulier 'Voorrangskandidaat' invullen. Na het volledig invullen van het formulier kun je het formulier verzenden. Als je dat hebt gedaan, dan zal NEXTHome contact met je opzoeken.

Er zijn al meerdere reserveringen geplaatst, hiermee zijn deze woningen dus niet meer beschikbaar.

Heb je vragen over Praal of over het aankoopproces, dan kun je even bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl). Mogelijk staat je vraag bij de veelgestelde vragen.