START VERKOOP: 5 SEPTEMBER

Let op: bijna alle woningen zijn gereserveerd. De "start verkoop" op 5 september krijgt daarom een andere invulling. Dit evenement zal worden gebruikt om de toekomstige buren (mensen met een reservering) met elkaar kennis te laten maken. Indien je geïnteresseerd bent in een van de 2 beschikbare woningen, kun je nog een afspraak maken met één van de adviseurs van NEXTHome en een woning reserveren. Vanaf 5 september zullen de overgebleven woningen in de vrije verkoop worden verkocht. Meer informatie.


Op donderdag 5 september tussen 19.00 – 20.30 uur zal de Start verkoop van Praal Esse Zoom plaatsvinden in Leefgoed de Olifant (Groenendijk 325, Nieuwerkerk a/d IJssel). Tijdens dit evenement zijn er makelaars en ontwikkelaars aanwezig om het woningbouwproject Praal toe te lichten. Daarnaast zijn ook de hypotheekspecialisten van NEXTHome aanwezig voor vragen over uw hypotheek. 

5 september 19.00 – 20.30 uur
Leefgoed de Olifa
nt (bij restaurant en theehuis De Dames) 
Groenendijk 325, Nieuwerkerk a/d IJssel
Aanmelden kan via Facebook 
(niet verplicht)

Reserveer een woning
Om meer zekerheid te krijgen over een woning in Praal Esse Zoom is het verstandig een Kennismakingsgesprek bij NEXTHome aan te vragen. Met dit gesprek heb je de mogelijkheid om Voorrangskandidaat te worden of een reservering te nemen op de woning van jouw keuze. Vul in je account het formulier ‘Voorrangskandidaat’ online in en vraag zo het Kennismakingsgesprek aan met hypotheekspecialist NEXTHome.

Vragen?
Belangrijke informatie over het verkoopproces is terug te lezen in het aankoopproces. Op de website is een lijst met antwoorden opgenomen van de meest gestelde vragen over het project.

Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan contact op door te bellen of mailen naar de makelaar van Ooms (010 450 117 / capelle@ooms.com) of vdPanne (0180 33 2222 / info@vdpanne.nl).